Utbildning

Grundutbildning i Fransförlängning (singelfransar & volymfransar) –  4 dagar + 1 dag för slutprov och certifiering inkl. startkit.

Kurs för dig som vill starta en professionell karriär inom skönhet som fransstylist

20,000:-

Grundutbildning i Lashlift med keratinbehandling – 1 dag + certifiering  inkl. startkit.

Utbildning i lashlift (också kallat ögonfranspermanent) är en permanent böjning av naturliga ögonfransar. Utbildningen tar 1 dag och du blir certifierad. Dag 1. teori, demo av utbildare sen övning på modell och slutest.

3900:-

Utbildning i Härdplaster – 1 dag inkl. certifiering.

För att kunna börja jobba inom ögonfransförlängning MÅSTE du har gått en härdplastutbildning. I denna utbildning går vi igenom de grundläggande kunskaperna ni kommer att behöva för att jobba med härdplast/allergiframkallande kemiska produkter. De olika produktgrupperna, säkerhetsinformation samt skyddsåtgärder är något vi tillsammans kommer att gå igenom för att DU ska bli en certifierad fransstylist.

1990:-

Grundutbildning i Microblading – 2 dagar + 1 dag för slutprov och certifiering inkl. startkit.

3 dagars baskurs i Microblading

Dag 1. Teori och övning på fakehud.
Dag 2. Övning på fakehud samt övning på 2 egna modeller.

Certifikat delas ut dag 3 efter klarat teori och praktisk prov.

Vi ser helst att eleven själv tar med sina modeller till utbildningstillfället för att efter kursens slut själva kunna följa upp sitt arbete. Vi kan hjälpa er att hitta modeller, men kan aldrig lämna några garantier när det kommer till modeller.

Engångsartiklar som förkläden, tops, huvudband, masker, bomullspads etc. kommer att tillhandahållas under hela kursens gång.

Kurskostnaden på 25000:- är inklusive moms. Det ingår startkit värt ca 11000kr, där pigmenten räcker till minst 100 behandlingar.

 

Alla kurser är helt flexibla och anpassad för just dig. Ring eller mail oss för att boka in dina kurstillfällen.